Vossebeld Bouw & Timmerwerken

Al een kleine drie decennia is Huub als zelfstandige actief in de bouw. Het timmerwerk zat ‘m in de genen, want dat ging hem vanaf dag één goed af. Wat hij niet verwachtte, was dat hij versterking zou krijgen. Geheel onverwacht ontwikkelde zijn zoon Joris óók een voorkeur voor het vak, waarin hij tot op de dag van vandaag nog een opleiding aan het volgen is. Samen sta je sterker, dus waarom die krachten niet bundelen? Persoonlijk contact, echt vakmanschap en volledige betrokkenheid bij ieder project, is wat ons onderscheidt. 

Huub Vossebeld

“Ik zat volop in het boerderijleven toen een aannemer, die bij ons aan het werk was, vroeg of ik een paar dagen tijd had. Zo rolde ik tientallen jaren geleden de bouw in. Vanaf dag één ging ik aan het werk als timmerman en ik heb geen dag meer bij huis gezeten. Ik ging fulltime de bouw in en dat was de juiste beslissing. Het mooiste vind ik om  in oplossingen te denken. Het is dan mijn uitdaging om ’t toch voor elkaar te krijgen voor de klant. In onze werkplaats kan ik me eeuwig vermaken. Laat mij maar aan de slag gaan met het pure timmerwerk, van houtskeletbouw tot wanden zetten en van kapschuren maken tot gevels bekleden. Dan voel ik me lekker!”

Joris Vossebeld

“We woonden in een woon-unit naast het huis dat pa op dat moment aan het bouwen was. Destijds interesseerde me dat allemaal weinig. Ik ging naar school in Delden en moest op een gegeven moment een richting gaan kiezen: zorg, metaal, elektriciteit, handel… of de bouw. Na een demonstratie, sprak de bouw me toch wel ontzettend aan. Mijn vader sloeg van verbazing steil achterover. Het beviel zo goed, dat ik bij de RIBO de opleiding ‘Technicus Hout en Restauratie’ afrondde. Ik begon voor mezelf, maar merkte dat ik graag iets wilde met mijn ambities in het aannemerschap. Van grote projecten, zoals nieuwbouw en verbouw, word ik dan ook enthousiast.”