Timmerwerkplaats

Onze timmerwerkplaats is het walhalla van de meest uiteenlopende projecten. Ons interieur timmerwerk gaat alle kanten op en dat is juist wat we er zo leuk aan vinden. Met regelmaat maken wij verschillende soorten kasten op maat, maar ook badkamermeubels, tafels en luiken passeren de revue in onze werkplaats. Het interieur van bedrijfswagens is daarnaast ook een mooie maatwerk-uitdaging. Zolang het creativiteit en vakmanschap vereist, gaan we die uitdaging graag aan! We denken mee over de perfecte oplossing en creëren iets wat hopelijk de verwachtingen overtreft. 

 

interieur timmerwerk

Bedrijfswageninrichting

Een bedrijfswagen moet jou ondersteunen bij je werkzaamheden. Helaas is het vaak zo dat de inrichting van een bedrijfswagen niet precies op je behoeften is afgestemd. Je kunt je materiaal niet efficiënt kwijt of je kunt niet snel genoeg bij veelgebruikt gereedschap komen. Dat is alleen maar afleiding bij je werk waar je niet op zit te wachten. 

De inrichting van jouw bedrijfsbus helemaal op jou afstemmen, is wat wij graag doen. Het fijnste timmermaatwerk en de handigste trucjes om efficiënt om te gaan met de ruimte, zetten wij in om je bedrijfswagen helemaal naar jouw wens te krijgen. Zo kun jij je weer focussen op je werk en staat je wagen weer in dienst van jou!

bedrijfswageninrichting
kast op maat laten maken

Kast op maat laten maken

Huizen hebben vaak ruimtes, muren en hoeken die je graag zou willen benutten, maar waar niet echt iets voor te vinden is om het praktisch in te richten. Dat zijn nou juist de vraagstukken waar wij bij helpen. Wij helpen je niet alleen om die ruimtes efficiënt te gebruiken, maar zorgen er ook voor dat je mooi timmermaatwerk in huis hebt. Inloop-, gang- of wandkast: we denken graag met je mee.