Bouw- en timmerwerk

Er komt veel kijken bij het bouwen, verbouwen of renoveren van een woning of boerderij. De planning moet goed aansluiten op de bouw en juist dát is vaak waar een project spaak loopt. Een efficiënte bouwplanning vereist vakkennis, goede communicatie en verantwoordelijkheidsgevoel. Wij helpen daarin graag met onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en een groot netwerk aan betrouwbare vakspecialisten. Niet alleen voor nieuw- of verbouw kun je bij ons terecht, we bijten ons ook graag vast in mooie timmerwerkprojecten, zoals een kapschuur, overkapping of uitbouw! Hieronder lichten we een paar van onze diensten uit.

Je huis (laten) verbouwen of renoveren

Er zijn natuurlijk verschillende redenen om een woning te renoveren of verbouwen. Misschien heb je iets nieuws gekocht maar is dit niet naar jouw smaak, is er sprake van gezinsuitbreiding of voldoet je huidige woning gewoon niet meer aan de wensen die jij nu hebt. Maar waar begin je? Een renovatie- of verbouwtraject kost tijd en geld, daar wil je natuurlijk zo efficiënt mogelijk mee omgaan. Wij denken graag met je mee en nemen de verantwoordelijkheid voor die zorgen. 

Van aanbouw tot het plaatsen van keukens en vlonders: er is ons weinig te gek. We worden blij van creatief timmerwerk, hoe complex het ook is. En wordt het ons wel te gek, dan hebben we een netwerk aan specialisten in andere vakgebieden die het met ons op kunnen lossen. Ondertussen houd jij gewoon maar één aanspreekpunt: dat zijn wij! 

Een (woon)boerderij renoveren of verbouwen

Een (woon)boerderij is een uniek soort woning. Het is daarom ook ontzettend mooi als al die unieke details aandacht krijgen en op zijn best naar voren komen in het eindresultaat. Van gebinten tot aan de luiken van de ramen. Onze kracht ligt in authentiek timmerwerk, en dat komt in dit soort projecten goed tot zijn recht! 

Bij de verbouwing of renovatie van een woonboerderij komt natuurlijk heel wat kijken. We helpen je graag bij alle facetten van het project, zodat je geen omkijken hebt naar de planning en profijt hebt van één aanspreekpunt. 

(woon)boerderij verbouwen
Kapschuur laten bouwen

(Kap)schuur laten bouwen

Wil je graag een (kap)schuur bij je woning of boerderij en ben je op zoek naar goed vakmanschap? Dan zit je bij ons goed! We kijken wat voor schuur aan je wensen voldoet en maken deze, met authentiek timmerwerk, op maat voor jou. Geen wens is ons te gek, in onze timmerwerkplaats kunnen we zelfs aan de slag met jouw unieke prefab-schuur. 

Overkapping laten maken

Overkapping laten maken

Dan is het te warm en dan komt het weer met bakken uit de hemel. Het weer in Nederland is zo onvoorspelbaar, dat je maar beter zelf in de hand kunt houden wanneer je in de tuin kunt zitten! Een overkapping beschermt je tegen regen en zon, maar kan ook nog eens het pronkstuk van je tuin zijn. Wij maken met vakkundig timmerwerk graag een overkapping die perfect in jouw tuin past.